:::: MENU ::::
Allgemein

Modele de felicitari pentru 1 iunie

1 iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, Dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, Mereu VEI fi Copilul meu Drag. La multi Ani si te iubesc mult! Mesaje de ziua Copilului 2018 • SMS-uri pentru 1 iunie, – urări si felicitări de 1 iunie • cele mai Frumoase mesaje de “la multi Ani” de ziua Copilului meu • mesaje de la bunici pentru nepoți. Vineri 1 iunie ziua Copilului 2018. Astăzi CEI MICI sunt vedetele. Este ziua Lor, iar părinții sunt foarte atenți la copii să le FACA surprise de Care să se Bucure, mai ales că astăzi este și Zi liberă de la stat. așa că CEI mai multi Români au ales deja litoralul mării să Plece în acest fin Prelungit. Pentru cei care rămân în Capitală, AE au la dispoziție foarte multe Evenimente la Care să participe cu CEI MICI, cu ocazia Zilei de 1 iunie. 1 iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi Mereu cu zâmbetul PE Buze.

Sa va bucuraţi şi sa creşteţi Frumos. La mulţi Ani! 1 iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi Copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta Zi este de obicei sărbătorita cu petreceri, divers spectacole consacrer copiilor sau cu reuniuni în AER Liber ALE familiilor, toate acestea consacrer micuţilor. Pentru a aduce zâmbetul PE BUZELE celor Dragi pe care îi consideri copii, trimite-le un mesaj, un SMS, o felicitare, DIN cele de mai jos. Mesaje de 1 iunie, ziua Copilului. 1 iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi Copiii, de a le oferi iubirea şi surprizele noastre. Pentru zâmbetul de PE fața celor pe care îi consideri copii încă, le potï trimite un mesaj sau o felicitară cu ocazia acestei zile speciale. Ziua Copilului a fost menţionată pentru prima dată la Genève la Conferinţa Mondială pentru protejarea şi Bunăstarea copiilor în août 1925. Pentru cea mai mare Minune a vieţii Mele, pentru puiuţul Care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare Îţi mulţumesc. La mulţi Ani de ziua Copilului! Un Copil e cea mai mare bogatie un unui OM. Nu e miracol Mare Mare si bucurie mai Frumoasa decat aceea de a avea un CoPil.

Pentru toti Copiii lumii, la multi Ani de 1 iunie! un mulţi Ani, copii! Este 1 iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul PE Buze si Viaţa voastră sa fie coupable unui CER senin. Copilăria e vârsta la Care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume, plina de Lumina si Armonie. Să vă bucuraţi de EA, Dragi copii! La multi Ani de 1 iunie! Păstrează Mereu copilăria în suflet şi Viaţa ta va fi mult mai frumoasă. La mulţi Ani, dragul/Draga MEA!. La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in Viaţa noastră a fost cea mai Frumoasa! Te imbratislava cu mult Drag! Toate visele sa TI se îndeplineasca!. Sunt Mandra ca ça Copilul meu, mi-ai luminat sufletcher ul si viata DIN prima Clipa in care te-am vazut. La multi Ani, puiuţul meu Drag! Données Zilei Copilului variază foarte mult între țări. Aproximativ 30 de State au preluat 1 iunie de la Chine și SUA. Argentine sărbătorește a doua fratele DIN Luna août.

Sa ai Mereu sufletcher UL pur, zâmbetul gingas si Viaţa fără griji asemenea unui CoPil.

Share via emailShare on Facebook+1Share on LinkedInPin it on PinterestShare on TwitterSubmit to reddit

Seitenanfang
Fragen und oder Angebote einholen ? Kontaktieren Sie uns